21/05/2024
нота.мк

Борис Трајковски

Моноспитово и Струмица се сеќаваат на претседателот Трајковски

Сузана Мицева
Скромен и тивок, но добар и исполнителен човек. Вака го паметат сожителите од родното Моноспитово поранешниот претседател Борис Трајковски. Велат, таков бил од дете, а...