21/05/2024
нота.мк

вакцини

Струмичани се исплашија од епидемијата со голема кашлица – во редици чекаат да ги вакцинираат своите деца

Сузана Мицева
По стотина деца во Струмица секој ден се вакцинираат. Невидена гужва е пред службата за вакцинација во Здравствениот дом во овој град, откако родителите ги...