22/04/2024
нота.мк

mirce adamcevski

Улогата на медиумите за војната во Украина

Димитар Мицев
Доколку човек сака да каже или да напише нешто за некоја работа и да се ослободи од опасноста за заземање страна, тој мора да ги...