21/05/2024
нота.мк

Pilicev

Звукот на гитарата ги освојува струмичани

Сузана Мицева
Еден ентузијаст професор по гитара, и десетина години подоцна – полни концерти сали и сцена со шеесетина млади музичари гитаристи. Вака може да се опише...