22/04/2024
нота.мк

ѓоргиевски

Пријавените и по пријавата во Обвинителството си добивале ЕУ-фондови

Предистражната постапка водена од јавен обвинител не е ограничена со рокови за нејзино спроведување, објаснуваат од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и...