16/06/2024
нота.мк

енергетика

Медиумското известување за неплаќањето струја во Слупчане: Енергетика претворена во етно-политика

Димитар Мицев
Настаните во Слупчане, иако од енергетска природа, се претворија во етно-политика! Дали овие случувања укажуваат на присуството на етноцентризмот како континуиран феномен во медиумите, особено...