22/04/2024
нота.мк

македонски клуб

Некои Македонци таму некаде бараат нешто

Димитар Мицев
Вчеравечер во Хилден, гратче во близина на Дизелдорф, беше промовиран македонскиот културен центар „Македонско сонце – Дизелдорф“.На настанот разговаравме со претставници на македонски здруженија во...