20/05/2024
нота.мк

сведок

Ново одлагање доби осудениот во процесот против Лидија Димова

Уште еден месец пролонгирање на уплатата на над 15.000 евра казна добил Александар Гочев, првоосудениот во судскиот процес во кој ѝ се суди и на...