20/05/2024
нота.мк

евра

Денеска истекуваат 45 дена рок од ЕК за враќање на злоупотребените над 2,2 милиони евра

Денеска е денот на кој истекува рокот до кој од Македонија во Европската комисија мораа да бидат вратени над 2,2 милиони евра – злоупотребени пари...

Ново одлагање доби осудениот во процесот против Лидија Димова

Уште еден месец пролонгирање на уплатата на над 15.000 евра казна добил Александар Гочев, првоосудениот во судскиот процес во кој ѝ се суди и на...