16/06/2024
нота.мк

штрајк

Активистите: Седма година сме на улиците, нема да не фатите на кондиција

Сузана Мицева
Скандирања, свирежи, пароли со народен бунт. Вака беше два часа на главната раскрсница во Струмица. Река граѓани од регионот но и од цела држава дојдоа...