22/04/2024
нота.мк

Lidija

ОЛАФ бара Македонија да врати 2,2 милиони евра од злоупотребени европски фондови

Европската канцеларија за борба против измами – ОЛАФ бара враќање на 2,2 милиони евра, пари кои биле наменети за проекти во Македонија, а биле злоупотребени,...