03/03/2024
нота.мк

злоупотреба

Со дезинформации во маркетиншки цели до милионски заработки

Сузана Мицева
Не се добројуваат злоупотребите на личните податоци во интернет пространството. Најчесто се користат за креирање дезинформации за постигнување на маркетиншки цели на одреден производ или...