16/06/2024
нота.мк

drvokradci

Опожарено дрво од Македонија преку Бугарија во форма на пелети завршува на Запад

Димитар Мицев
Во Македонија скоро секој втор или трет ден има откриена нелегална сеча на дрвја. Што се случува со запленетото дрво за кое е завршена постапката...