16/06/2024
нота.мк

turisti

Без инфраструктура до странски туристи во Преспа

Димитар Мицев
Синдикалниот туризам е далечно минато за Преспанското Езеро. Кампување, планинарење, возење велосипед во природа – тоа е интересот на странските туристи кои доаѓаат на одмор...