16/06/2024
нота.мк
Актуелна Нота

Повик за протестна блокада

Не стивнуваат активностите и реакциите на активистите против одлуката на Владата за спојување на концесиите на Еуромакс. Активистите со видео порака се обраќаат на јавноста со повик за присуство на протестна блокада на раскрсницата пред трговскиот центар „Глобал“. Блокадата на раскрсницата ќе се случи на 15 јули (сабота) со почеток во 11 часот.

Related posts

Активистите: Седма година сме на улиците, нема да не фатите на кондиција

Сузана Мицева
Се одчитува....

Discover more from нота.мк

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading