16/06/2024
нота.мк

активисти

Активистите: Седма година сме на улиците, нема да не фатите на кондиција

Сузана Мицева
Скандирања, свирежи, пароли со народен бунт. Вака беше два часа на главната раскрсница во Струмица. Река граѓани од регионот но и од цела држава дојдоа...

Повик за протестна блокада

Димитар Мицев
Не стивнуваат активностите и реакциите на активистите против одлуката на Владата за спојување на концесиите на Еуромакс. Активистите со видео порака се обраќаат на јавноста...