16/06/2024
нота.мк

angov

Почетокот на летото и горештините Дојран го дочекува без вода

Сузана Мицева
Почетокот на летото и горештините Дојран го дочекува без вода. Трет ден Стар Дојран нема вода иако надворешните температури надминуваат 35 степени целзиусови. Со цистерни...