21/05/2024
нота.мк

hydropower

Договорите за хидроелектраните во Жировница ќе се раскинуваат спогодбено

Димитар Мицев
Проблемот со малите хидроелектрани е што се градат во недопрена природа, а за одвивање на градежните активности се сечат дрвја и се пробива пат. На...