16/06/2024
нота.мк

шуми

Видео: Кревките шуми

Димитар Мицев
Документарен филм со фокус на шумското богатство, грижата и негрижата од страна на државните институции, локалното население и соседите. Истражувањето на кое се работеше неколку...